درباره ما | ارتباط با ما | نقشه سایت        
 
  1. بیانیه در قبال هتک حرمت به شهدای مدافع حرم [۱۴۰۱/۰۵/۲۳ ساعت ۱۲]
  2. اینستاگرام کنگره سرداران و 2500شهید نجف آباد [۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ساعت ۱۰]
  3. کانال ایتا کنگره سرداران و 2500شهید نجف آباد [۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ساعت ۱۰]
  4. کانال تلگرام کنگره سرداران و 2500شهید نجف آباد [۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ساعت ۰۹]
  5. ارتباط با واتساپ کنگره سرداران و 2500شهید شهرستان نجف آباد [۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ساعت ۰۹]
 
آخرین اخبار
 



نظرسنجی
تا چه حد با کنگره شهدای شهرستان نجف آباد آشنا هستید؟ ؟
1 : بسیار زیاد (1535 رای)
25 % 
2 : زیاد (1091 رای)
18 % 
3 : متوسط (1023 رای)
17 % 
4 : کم (928 رای)
15 % 
5 : بسیار کم (1570 رای)
26 % 

معرفی سایت به دوستان

پیوندها
 
سایت مقام معظم رهبری

آمار سایت
تعداد شهدای ثبت شده : 2485
تعداد اخبار ثبت شده : 45
تعداد افراد آنلاین : 12
کل بازدیدها : 4180832
بازدید های امروز : 154
بازدید های دیروز : 1966

ستاره صبح

ستارۀ صبح
نوشته: لیلا کریمیان
چاپ اول: 1393
قطع: رقعی، 128 صفحه
نشر: ستارگان درخشان
نمایی از یک زندگی
احمد متولد 5/3/1331 بود. خانواده‌اش به اصالت و تدیّن شهرت داشت. به علت فقر اقتصادی، از رفتن به مدرسه محروم شد و به کار و فعالیت روی آورد. در نُه سالگی استادکار ماهری شد. عشق به تحصیل او را در یازده سالگی رها نکرد و با وجود مصائب فراوان، موفق به اخذ دیپلم شد. برای گذراندن دورۀ سربازی وارد سپاه دانش شد. آن هم در محروم‌ترین نقطۀ استان فارس آن زمان، یعنی لامِرد لارستان. در رشته ریاضی فیزیک، به دانشگاه راه یافت و در آنجا انجمن اسلامی را بنیان‌گذاری کرد. در راه‌اندازی اعتراضات و تظاهرات مؤثر بود و در مقابله با عمال رژیم در دوازدهم محرّم 1357 به سختی مجروح شد. او در افشای خط غرب‌زدۀ بنی‌صدر بسیار کوشید. احمد حجتی را به عنوان مؤسس جهاد سازندگی نجف‌آباد می‌شناسند. در راه سازندگی مناطق محروم از دل و جان تلاش می‌کرد. با آغاز جنگ تحمیلی، احمد به همراه دوستانش جزء اولیت نیروهایی بودند که به مبارزان خرمشهر ملحق شدند. با سقوط این شهر به همراه دیگر جهادگران، اقدام به تشکیل جهاد اصفهان مستقر در آبادان کرد. در سال 1360 وارد سپاه شد و مدتی بعد به سمت مسئول تدارکات سپاه منطقۀ2 کشور منصوب شد. او در تجهیز یگان‌های سپاه استان به سلاح‌های سنگین کوشا بود. در عملیات‌های ثامن‌الائمه، طریق‌القدس، فتح‌المبین و الی‌بیت‌المقدس حضوری پویا و ثمربخش داشت. در اردیبهشت1361 در سمینار فرماندهان و مسئولان جنگ در ارتباط با عملیات الی‌بیت‌المقدس در اهواز شرکت کرد. سرانجام  در آستانۀ آغاز مرحلۀ دوم همین عملیات، به همراه احمد معین و عبدالحسین رجایی به منظور بررسی منطقۀ عملیاتی و یافتن راهی برای انتقال مجروحان و تدارکات به خطوط مقدّم رفتند و در کمین نیروهای بعثی گرفتار شدند و مظلومانه به شهادت رسیدند.
از پنجرۀ کتاب
با شروع فصل بارندگي رساندن تدارکات به بچهها بسيار مشکل شده بود. مجبور شده بوديم تدارکات مختصري را به وسيلۀ  قايق از عرض رودخانه عبور دهيم، سپس با پاي پياده و يا با استفاده از چهار پا تدارکات را تا نزديک کارخانۀ شير پاستوريزه متروکه‌اي که محل استقرار نيروها بود ميرسانديم.
در اين شرايط، ضرورت احداث پل بسيار احساس ميشد. ايجاد پل بشکهای روي رودخانۀ بهمن شير يکي از ابتکارات شهيد حجتي، پارسا و ايمانيان بود که سبب سهولت در ترددها شد. شهرستان آبادان دو پل بيشتر نداشت و بچهها تصميم گرفتند روي قسمتي از رودخانه که به دليل وجود نخلستانها خارج از ديد دشمن بود، پل احداث کنند و براي اين کار از بشکههاي دويست و بيست ليتري و آهن آلات پالايشگاه آبادان، ميلگرد، سيم بکسل و چيزهايي از اين قبيل استفاده کرديم تا توانستيم دو پل بشکهاي عظيم، يکي طرف منطقۀ فياضيه و يکي در منطقۀ ذوالفقاريه احداث و آن را در دو طرف رودخانه مهار کنيم. اين کار با وجود سختيهاي فراوان، اما با همت بچههاي مخلص جهاد به خوبي انجام شد.   ص94 و 95
 
نمای معرف
نویسندۀ کتاب «ستارۀ صبح» با به کارگیری روایتی داستان گونه به بیان زندگی سردار شهید احمد حجتی می‌پردازد. ارتباط عاطفی یک دانش‌آموز دبیرستانی برای ارائۀ تحقیق کلاسی‌اش، منجر به آشنایی با این شهید می‌شود. او از طریق گفت‌وگو با هم‌رزمان و خانوادۀ شهید حجتی با فعالیت‌های ایشان آشنا می‌شود. این داستان مستندگونه، خواننده را به درون متن و وقایع پیرامون زندگی این شهید بزرگوار می‌برد.
 



© در جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس و شهادت هر گونه کپی برداری از محتوای سایت (با ذکر منبع) بلامانع است . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا